Fest og nettverksbygging

Safia Abdi Haase, som har vært sammen med oss flere ganger i høst, inviterte hele gjengen til Halden. Lørdag 14.januar dro 16 pyntede og spente damer fra Moss

SAFIA hadde invitert stort, og i de flotte nyoppussede lokalene til Kirkens Bymisjon ved Halden jernbanestasjon, var etterhvert ca. 60 kvinner samlet. Her var kvinner fra Halden, Sarpsborg, Oslo, Moss, Rakkestad og Fredrikstad med bakgrunn fra Afghanistan, Ukraina, Somalia, Kenya, Pakistan, India og Marokko (- og kanskje flere...) Nydelig dekkede runde bord - som egner seg godt når man skal bli kjent. Og her var mat! Masse mat. Spennende retter med gode sauser og fine farger, og avsluttet med et enormt kakebord.

SAFIA sørget for at det virkelig ble nettverksbygging og nye bekjentskaper, ved etterhvert å flytte oss rundt til nye bord.

Det var underholdning underveis, både i form av planlagt og impulsiv sang og dans. Pakkelek, liv og røre, farger og glede. Til vår begeistring, bestemte våre egne pakistanske venninner seg for å underholde med pakistansk dans. Det var fantastisk å se disse damene - som for noen måneder siden fremstod avventende og usikre - virkelig by på seg selv, le og danse. FOR en kveld dette ble. Vi som fikk være med, kjenner på takknemlighet for å ha fått være en del av dette enormt viktige arbeidet.